Top

GROOTHANDEL

Heeft u een luxe salon die aan onze voorwaarden voldoen en wilt u graag met het Queens Hair Professional concept werken? Dan is dat mogelijk. Wij hebben meer dan 10 jaar gewerkt aan dit mooie concept en daarom hoeft u niet meer na te denken. Door haarverlenging en verdikking aan te bieden in uw salon bied je een extra specialiteit en creëer je nog meer zekerheid. Met onze Luxury Hair Weaves van zeer hoge kwaliteit heb je geen zorgen over klachten van de kwaliteit van het haar. Ons haar behoort tot een van de beste haar wereldwijd! Wij bieden een compleet concept waarmee je jou salon naar een nog hoger niveau kan tillen en waardoor uw salon een nog luxere uitstraling krijgt.​

GROOTHANDEL

Heeft u een luxe salon die aan onze voorwaarden voldoen en wilt u graag met het Queens Hair Professional concept werken? Dan is dat mogelijk. Wij hebben meer dan 10 jaar gewerkt aan dit mooie concept en daarom hoeft u niet meer na te denken. Door haarverlenging en verdikking aan te bieden in uw salon bied je een extra specialiteit en creëer je nog meer zekerheid. Met onze Luxury Hair Weaves van zeer hoge kwaliteit heb je geen zorgen over klachten van de kwaliteit van het haar. Ons haar behoort tot een van de beste haar wereldwijd! Wij bieden een compleet concept waarmee je jou salon naar een nog hoger niveau kan tillen en waardoor uw salon een nog luxere uitstraling krijgt.

QUALITY AND LUXURY
FOR YOUR SALON

Wanneer u als salon door de selectie heen komt en we tot een samenwerking komen krijgt u ook 25% korting op de Queens Hair Master specialist. Daarnaast helpen wij u met het hele concept op de juiste manier in uw salon neer te zetten. Nieuwsgierig? Een van onze adviseurs komt graag een keer bij u langs om u alles te vertellen.

QUEENS HAIR PROFESSIONAL STARTERS PAKKET

Samen kunnen we een startes pakket samen stellen wat past bij jou salon. We werken met een minimale afname van:

・4 KLEUREN
・2 LENGTES
・10 LUXURY HAIR WEAVES

INCLUSIEF DECORATIE WAND

We creëren een wand, hoek of gedeelte in de salon waar je het haar kan presenteren. Er zijn verschillende mogelijkheden dit hangt af van de ruimte en wat past bij jou salon.

TOOLS
1. Color ring
2. Consult formulieren
3. Haar certificaat
4. Thuis verzorging beschrijving
5. Microring tang
6. Microringen 3 kleuren
7. Touw 3 kleuren / Naalden / Clips
8. Flyers
9. Bordje met professioneel QHP salon
10. Luxe verpakking + hangers

START LIKE A PROFESSIONAL,
IT'S ABOUT THE QUALITY AND THE EXPERIENCE!

CONSULT GEPSREK

BEHANDELING

HAIR WEAVE CERTIFICAAT

THUIS VERZORGING & BEGELEIDING

tip:

Volg de Queens Hair Professional Master Specialist dan leer je van a tot z werken als een Queen Specialist en kan je na 5 weken aan de slag met dit mooie concept! 25% KORTING op de Master opleiding als je daarna met het gehele concept wil werken.

PRODUCT PAKKET LUXURY HAIR WEAVES

Wij werken in samenwerking met Gold voor de juiste verzorging voor de Queens Hair Professional Luxury hair weaves! De producten zijn vegan, rijk aan hydratatie en voeding samen met een prachtige uitstraling en heerlijke geuren sluit dit perfect aan bij Queens Hair Professional. Op deze manier creëer je een luxe uitstraling em een mooi geheel in jou salon! Om garantie op de Hair Weaves te kunnen geven is de thuis verzorging heel belangrijk! De verzorging van jou eigen natuurlijke haar en de hair weaves is altijd onder verdeeld in 4 of 5 stappen.

thuis verzorging & begeleiding

THUIS VERZORGING & BEGELEIDING

GARANTIE CHECK!

Daarom hebben wij een verzorging pakket samen gesteld zodat je zeker weet dat jou klanten het haar op de goede manier verzorgen. Op deze manier weet je zeker dat zowel het natuurlijke haar gezond blijft en de hair weaves 12 tot 18 maanden mooi blijven! Dit staat allemaal beschreven in de bij behorende tools. Op deze manier kunnen wij de garantie geven op onze Luxury Hair Weaves. Hoe je dit op de juiste manier moet vertalen na de klant leer je allemaal in de Queens Hair Professional Master Specialist.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password